©2019 Akvariehus.dk

Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

 Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@akvariehus.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Når du handler hos os:

Alle priser på Akvariehus.dk er dagspriser inkl. 25% dansk moms og i danske kroner.

Ordren er nu bestilt og du vil modtage en ordrebekræftelse.

Hvis du ønsker at modtage en kopi af din ordrebekræftelse kan du logge ind på siden eller sende en mail til info@akvariehus.dk.

 

Betaling

Betalingen hæves altid først, når varen afsendes fra Akvariehus.dk. Du vil modtage en kvittering på mail, når varen afsendes og betalingen hæves.

 

Fragt og levering

Alle ordrer leveres med GLS. Leveringstid er op til 2 hverdage. Levering udenfor Danmark sket via Post nord.

Akvariehus.dk har fri fragt på alle ordrer over kr. 500,-* (* gælder ikke til akvarier og akvarie møbler) til Danmark ligesom der ikke opkræves nogen form for gebyr. På ordre under kr. 500,- betales et fragtgebyr alt efter hvilken leveringsmetode der vælges.

Hvis den forventede leveringstid overskrides vil vi kontakte dig for at høre, om du stadig ønsker ordren gennemført.

Der skal forventes en ekstra leveringstid på 5-10 dage på ordrer til andre lande end Danmark.

 

 

14 dages lovpligtig fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret på din webordre efter Forbrugeraftaleloven. Perioden løber fra den dag du eller en anden person, som du har valgt (dog ikke transportøren) får varen i fysisk besiddelse.

Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig besked om dette på mail info@akvariehus.dk.

For at få den fulde købspris retur må varen ikke være håndteret på en anden måde, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. På dansk betyder det, at du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. For at undgå evt. uenigheder fremsendes alle vores varer plomberet, så de kan prøves, men ikke bruges.

Hvis varen er brugt udover ovenstående herunder plomberingen fjernet, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

 

Ubegrænset Returret hos Akvariehus.dk

Vi har udvidet ovenstående lovpligtige returret, således at der ikke er nogen tidsmæssig grænse, det kalder vi Ubegrænset Returret.

For at gøre brug af vores Ubegrænsede Returret kræver vi blot, at

  • Varen er ubrugt

  • Plomberingen er intakt

 

Returnering

Ønsker du at returnere en vare, skal du sende din ordre retur senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb.

Sammen med ordren skal du vedlægge vores standardfortrydelsesformular, hvilket sikre, at du hurtigere modtager det hævede beløb retur på dit betalingskort.

Udgifter til returnering ved fortrydelse betales af forbrugeren, ligesom du er ansvarlig for varen indtil den leveres hos os, så husk at få kvittering på pakken. Hvis kvittering er elektronisk, den kan bare senges vie e-mail info@akvariehus.dk.

Hvis du vil returnere en vare, kan det gøres på følgende måder:

Tilbagesende varen til Akvariehus.dk:

Efter aftale send varen på adressen SAR smedeland 7, 2600 Glostrup.

Du må ikke komme selv og aflever vare, den skal forekomme gennem et fragt firma.

 

 

Reklamationsret

I henhold til købeloven gives der 2 års reklamationsret på alle varer.

Det betyder, at du har mulighed for at klage over fejl og mangler ved varen, som opstår indenfor de første 2 år. 

Du har som forbruger således mulighed for at få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, alt efter omstændighederne i den konkrete situation.

Har du en vare, du ønsker at reklamere over, skal du kontakte os på info@akvariehus.dk, således at vi kan oprette sagen og fremsende en returlabel, som skal bruges til returneringen.

Klagevejledning

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til kundeservice på info@akvariehus.dk.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

SAR

Smedeland 7
2600 Glostrup
Tlf. 31111761
Mail: info@akvariehus.dk
Cvr. nr. 34171882